Het beheer van de schaapskudde, de schaapskooi en het terrein doen we samen met trouwe vrijwilligers. Om dit te kunnen blijven doen én om onze toekomstplannen voor deze bijzondere plek verder te ontwikkelen, hebben we regelmatig hulp nodig. Iets voor u of jou? Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen of helpen.

Aan de slag als vrijwilliger

Vrijwilliger Jaap Wiersum doet regelmatig onderhoudswerkzaamheden en andere klusjes rondom de schaapskooi. “Klussen bij de schaapskooi is machtig mooi werk” Enthousiast geworden door het verhaal van Jaap? Word dan ook vrijwilliger!

Aanmelden als vrijwilliger of eerst meer informatie? Neem contact met ons op via schaapskuddessh@outlook.com of 06-57 67 29 70.

Donateur worden

Onderschrijft u onze doelstellingen  voor een permanente schaapskudde op de Sallandse Heuvelrug en voor het natuurlijk en cultuurhistorisch verantwoord beheer van het gebied rond schaapskooi Twilhaar? Wilt u ons structureel helpen om dat mogelijk te maken? Word dan donateur. Als donateur steunt u ons met een jaarlijkse financiële bijdrage.

> Ja, ik word donateur van Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug

  Ik wil daarom een jaarlijkse financiële bijdrage leveren van:

  Eenmalige gift

  Naast het donateurschap is het mogelijk om ons eenmalig financieel te ondersteunen. Met uw gift draagt u bij aan het beheer en de verdere ontwikkeling van de bijzondere plek rond schaapskooi Twilhaar.

  > Ja, ik steun Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug met een eenmalige gift. Ik doe dat door een bedrag over te maken op NL14 RABO 0335 0662 24 ten name van Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug.

  Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug heeft een ANBI-status. Het donateurschap of een eenmalige gift zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.

  Ontvangen subsidie 2022

  De Stichting Schaapskudde Sallandse Heuvelrug werd onlangs verblijd met een donatie van het Dinamo Fonds. Voor meer informatie over deze organisatie verwijzen we graag naar www.dinamofonds.nl